Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Edremit'ten Barış” diye haykırdılar

Edremit

Edremit İda-Kültür ve Sanat Günleri kapsamında, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Yazar Prof. Dr. İhsan Eliaçık, Gazeteci-Yazar Barış Doster ve Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı'nın konuşmacı olarak yer

Edremit İda-Kültür ve Sanat Günleri kapsamında, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Yazar Prof. Dr. İhsan Eliaçık, Gazeteci-Yazar Barış Doster ve Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Barış Söyleşileri” programı düzenlendi.
Faruk Serpil Parkı’nda gerçekleştirilen “Barış Söyleşileri” programında, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Yazar İhsan Eliaçık, Gazeteci-Yazar Barış Doster ve Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı konuşmacı olarak yer aldı.
Yoğun ilginin gözlendiği söyleşide özellikle, kendisini kapitalist karşıtı Müslüman-yazar olarak tanımlayan İhsan Eliaçık’ın konuşması ilgiyle izlendi.
Konuşmacılar tarafından “Yurtta barış, dünyada barış” başlığı ile ülkemizde, bölgemizde ve dünyamız da gelişmeler geniş olarak değerlendirildi.
Söyleşiyi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin, Fazlı Kamalı, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ve çok sayıda vatandaş izledi. Söyleşi sonunda katılımcılara ve oturumu yöneten Cemil Yavuz’a Belediye Başkanı Kamil Saka adına Belediye Meclis Üyeleri tarafından plaket verildi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı